Bouwadvies

Een onafhankelijke visie op uw bouwproject


De kogel is door de kerk. U hebt uw oog laten vallen op uw bouw- of verbouwproject. Naast dromen over uw ideale woning brengt een dergelijk project ook veel vragen met zich mee. Heb ik een architect of veiligheidscoördinator nodig? Aan welke wetgevende verplichtingen moet ik voldoen? Welke werken kan ik zelf doen? VC Snauwaert geeft u een realistische en onafhankelijke kijk op uw droom.


Bouwen en verbouwen brengen grote kosten met zich mee. Vele zelfbouwers zien hun plannen falen door een verkeerde inschatting van hun budget. VC Snauwaert leunt op een jarenlange ervaring en kan u een inschatting geven van het noodzakelijke budget om uw project te realiseren

.

Vaak is het mogelijk om het heft in eigen handen te nemen en een deel van het werk zelf uit te voeren. Maar wat kunt u zelf en wat niet? Via een gesprek bij u thuis adviseert VC Snauwaert u wat u zelf kunt doen om de kost van de verschillende aannemers te drukken.


Met raad en daad geven wij u bouwadvies op maat van uw persoonlijke noden.  Omdat elk bouwproject verschillend is, geeft VC Snauwaert u een antwoord op al uw vragen.